De Hulpmiddelenco. van HangZhouhirono, Ltd.

Het Blad van de diamantzaag, TCT Zaagblad, de Noterende Levering van het Zaagblad.

De leider van Hoogste rang cirkelzaagblad.

Het hoogste merk van Koud zaagblad in China. 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd certificaten
Ik heb een fout aanvankelijk gemaakt zodat mijn proeforde heeft ontbroken. Ik was verrast toen ik re-Producted goederen werd die kostenloos. Betrouwbaar bedrijf.

—— Francisco Sánchez

Ik heb met Hirono ongeveer 5 jaar samengewerkt. Er is zelfs geen fout tijdens de productie. En de kwaliteit is allemaal hetzelfde.

—— Koh Kian Lian

HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd
overzicht fabrieksoverzicht fabrieksoverzicht Fabrieksmening Elektronische lossingsafdeling Manueel malend voor PCD Spanningsbehandeling Planenesscontrole Koudzaag het malen Het auto solderen
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hirono; Kobayashidia; Ritaro;
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : >100 Million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 40% - 50%

De Hulpmiddelenco. van Hangzhouhirono, Ltd is een professioneel bedrijf dat Onderzoek、 en Ontwikkeling、 producerend het Zaagblad en andere snijdershulpmiddelen ontwerpt. Ons bedrijf is het gezamenlijke avonturenbedrijf dat met Japanse company KOBAYASHI DIA LTD. samenwerkte.  Naast het produceren en het verkopen van zaagblad, verstrekken wij ook het overleg aan onze klant over het Zaagbladknipsel.

 

 

 Ons gevestigd bedrijf is Hangzhou (200KM verre van Shanghai). Wij hebben de meest professionele producerende lijn die gebruikend het materiaal uit Japan en Duitsland invoerde. Wij hebben ook het professionele testmateriaal om de stabiele hoogte te houden - kwaliteit. Met het merk „Hirono“, wordt het TCT zaagblad wijd gebruikt op meubilair makend (houten knipsel of MDF knipsel), om metaal te snijden en ander gebied. Wij produceren en verkopen van de diamantsnijder en ook „KOBACUT“ van „KOBAYASHI“ v-Snijder. De diamantsnijder wordt wijd gebruikt op het PCB-gebied.

 

 

De laatste jaren, worden de houtmiddelen steeds minder jaar na jaar. Zo moet het punt hoe te de gebruiksverhouding van houtmiddelen verhogen. Van het jaar 2003, ontwikkelde ons bedrijf het Super slanke Zaagblad van „Hirono met succes“ en verkoopt „HANDELINGS ondertussen“ super slank Zaagblad dat uit Japan wordt ingevoerd. Vooral op het houten scherpe gebied, venster blind makend gebied, hebben wij veel klant en zij hebben hoogst onze slanke van Hirono super en HANDELINGS slanke zaagbladen goedgekeurd. Onze producten is het slankst in de Chinese Zaagbladindustrie. En wij geloven onze producten uw kosten kunnen besparen en uw middelen bewaren.

 

 

 Ons principe is: Lever de beste producten en de beste dienst aan u en bespaar het meest gekost voor u.

 De leider van Hoogste rangzaagblad. De hoogste rang is een concept maar geen norm!

 

Contactgegevens
HangZhou Hirono Tools Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Yang Yun

Tel.: 86-13819146831

Fax: 86-571-88281967

Direct Stuur uw aanvraag naar ons